Paelja

Perskaitytas kartų: 3433

Ingredientai

:

virti ryžiai su ciberžole (500 g);

žirneliai (sauja)

svogūnas (1 vnt.)

virta vištienos file (100 g.)

virtos išlukštentos krevetės (sauja)

virti moliuskai (sauja)

druska ir pipirai

pievagrybiai (50 g.)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti sūriame vandenyje, svogūnus susipjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Svogūnus pakepinti šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės, dėti vištienos file, moliuskus ir krevetes, dar šiek tiek pakepinti ir užberti ryžius. Viską gerai išmaišyti ir kepinti, prieš pabaigą patiekalą prieskoniais. Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)