Paelja

Perskaitytas kartų: 3584

Ingredientai

:

virti ryžiai su ciberžole (500 g);

žirneliai (sauja)

svogūnas (1 vnt.)

virta vištienos file (100 g.)

virtos išlukštentos krevetės (sauja)

virti moliuskai (sauja)

druska ir pipirai

pievagrybiai (50 g.)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti sūriame vandenyje, susipjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Svogūnus pa šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės, dėti vištienos file, moliuskus ir krevetes, dar šiek tiek pa ir užberti ryžius. Viską gerai išmaišyti ir , prieš pabaigą paskaninti patiekalą prieskoniais. Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)