Paelja

Perskaitytas kartų: 3783

Ingredientai

:

virti ryžiai su ciberžole (500 g);

žirneliai (sauja)

svogūnas (1 vnt.)

virta vištienos file (100 g.)

virtos išlukštentos krevetės (sauja)

virti moliuskai (sauja)

druska ir pipirai

pievagrybiai (50 g.)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti sūriame vandenyje, svogūnus susipjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Svogūnus pakepinti šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai , dėti vištienos file, ir krevetes, dar šiek tiek pakepinti ir užberti ryžius. Viską gerai išmaišyti ir kepinti, prieš pabaigą paskaninti patiekalą prieskoniais. Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)