Paelja

Perskaitytas kartų: 2987

Ingredientai

:

virti ryžiai su ciberžole (500 g);

žirneliai (sauja)

svogūnas (1 vnt.)

virta vištienos file (100 g.)

virtos išlukštentos krevetės (sauja)

virti moliuskai (sauja)

druska ir pipirai

pievagrybiai (50 g.)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Ryžius, jūros gėrybes ir išvirti sūriame , svogūnus susipjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Svogūnus pakepinti šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės, dėti vištienos file, moliuskus ir krevetes, dar šiek tiek pakepinti ir užberti ryžius. Viską gerai išmaišyti ir kepinti, pabaigą paskaninti patiekalą prieskoniais. Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)