Paelja

Perskaitytas kartų: 4647

Ingredientai

:

virti ryžiai su ciberžole (500 g);

žirneliai (sauja)

svogūnas (1 vnt.)

virta vištienos file (100 g.)

virtos išlukštentos krevetės (sauja)

virti moliuskai (sauja)

druska ir pipirai

pievagrybiai (50 g.)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti sūriame vandenyje, svogūnus susipjaustyti kubeliais, pievagrybius . Svogūnus pakepinti šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės, dėti vištienos file, moliuskus ir krevetes, dar šiek tiek pakepinti ir užberti ryžius. gerai išmaišyti ir kepinti, prieš pabaigą paskaninti patiekalą . Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)