Paelja

Perskaitytas kartų: 3089

Ingredientai

:

virti ryžiai su ciberžole (500 g);

žirneliai (sauja)

svogūnas (1 vnt.)

virta vištienos file (100 g.)

virtos išlukštentos krevetės (sauja)

virti moliuskai (sauja)

druska ir pipirai

pievagrybiai (50 g.)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti sūriame vandenyje, svogūnus kubeliais, pievagrybius griežinėliais. šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės, dėti vištienos file, moliuskus ir krevetes, dar šiek tiek ir užberti ryžius. Viską gerai išmaišyti ir kepinti, prieš pabaigą paskaninti patiekalą prieskoniais. Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)