Paelja

Perskaitytas kartų: 3302

Ingredientai

:

virti ryžiai su ciberžole (500 g);

žirneliai (sauja)

svogūnas (1 vnt.)

virta vištienos file (100 g.)

virtos išlukštentos krevetės (sauja)

virti moliuskai (sauja)

druska ir pipirai

pievagrybiai (50 g.)

sviestas (kepimui)

Gaminimas

:

Ryžius, jūros gėrybes ir vištieną išvirti sūriame vandenyje, svogūnus susipjaustyti kubeliais, pievagrybius griežinėliais. Svogūnus pakepinti šiek tiek keptuvėje ant sviesto, berti žaliuosius žirnelius ir pievagrybius, kai suminkštės, dėti vištienos file, ir krevetes, dar šiek tiek pakepinti ir užberti ryžius. Viską gerai ir kepinti, prieš pabaigą paskaninti patiekalą . Skanaus :)

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)