Netikras zuikis ir bulvytės fri

Perskaitytas kartų: 4123

Ingredientai

:

malta mėsa (400 g)

nedidelis svogūnas (1 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

batonas (2 - 3 riekelės)

druska

mėsos prieskoniai

rozmarinas

pipirai

bulvės (7 - 8 vnt.)

Gaminimas

:

Svogūną susmulkiname ir pakepiname ant keptuvės, po to supilame į dubenį su malta mėsa. Įmušame kiaušinį, visus prieskonius pagal skonį ir batono riekeles išmirkytas vandyneyje (arba piene). Mėsą gerai išminkome ir suformuojame "netikrą . Dedame į skardą. Nuskustas bulves aibarstome prieskoniais ir supjaustome juostelėmis. Sudedame į skardą aplink mėsą. Kepti 190 C temperatūroje. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)