Neapolietiška makaronų suflė

Perskaitytas kartų: 2647

Neapolietiška makaronų suflė

Ingredientai

:

sviestas (1 valg. šaukšt.)

faršas (200 g)

česnakai (1 skilt.)

pomidorų tyrė (1 valg. šaukšt.)

raudonas vynas (50 ml)

susmulkinti raudonėliai

druska (pagal skonį)

malti pipirai (pagal skonį)

aitrioji paprika (1 vnt.)

konservuoti pomidorai (400 g)

makaronai (300 g)

mozzarella sūris (50 g)

bazilikai (2 lapeliai)

prieskoninės žolelių šakelės (papuošimui)

Gaminimas

:

Į indą sudėkite sviestą, faršą ir česnakus. Kepkite 3-5 min. aukštoje temperatūroje. Į mėsą supilkite pomidorų tyrę, vyną, sudėkite raudonėlius, įberkite druskos, pipirų bei paprikos. Sudėkite pomidorus. Sumaišykite ir uždengtą kepkite apie 5 min. Faršą sumaišykite su makaronais. Indą ištepkite , sudėkite į jį makaronus ir masę. Apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite 5-6 min. Pabarstykite smulkintais bazilikais. Papuoškite šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis ir patiekite.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)