Naminiai mėsainiai

Perskaitytas kartų: 2635

Ingredientai

:

bandelės (6 vnt.)

malta kiauliena ar jautiena (500 g)

džiuvėsėliai (100 g)

kiaušinis (1 vnt.)

tarkuotas kietas sūris (50 g)

druska

pipirai

prieskoninės žolelės

aliejus (kepimui)

salotų lapai

marinuoti agurkai

pomidorai

sūris

česnakinis padažas ar pomidorų padažas

Gaminimas

:

Į maltą mėsą mušti kiaušinį, berti džiuvėsėlius, tarkuotą sūrį, druską, pipirus bei prieskonines žoleles. Padėti šaltai valandai ar . Paskui formuoti šešis vienodus kotletukus. Kepti įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių (mėsą galima kepti ir orkaitėje ar kepsninėje). Bandeles praskirti ir pašildyti orkaitėje ant grotelių. Ant bandelės tepti česnakinio padažo ar pomidorų padažo, dėti mėsos kepsnelį, sūrį (kuris nuo šilto kepsnio išsilydis), pomidorų ir marinuotų agurkėlių griežinėlius (galima ir svogūnų griežinėlių), salotų lapus ir uždėti bandelių viršus. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)