Naminiai kibinai

Perskaitytas kartų: 1661

Ingredientai

:

)

grietinė (110 g)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (1 šaukštelis)

druska (0,3 šaukštelio)

miltai (350 – 400 g)

sviestas (150 g)

įdarui:

česnakas (2 skiltelės)

druska

raudonėlis

kefyras (100 ml)

kiaušinis aptepimui (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

smulkiai pjaustyta mėsa arba faršas (350 – 400 g)

pipirai

rozmarinas

Gaminimas

:

Sviestą supjaustykite mažais gabaliukais, sumaišykite su 350 g miltų ir rankomis trinkite, kol sviestas visiškai susitrina su mitais gausite birų . Dubenėlyje išplakite kiaušinius su druska ir cukrumi, sumaišykite juos su grietine, ir viską į turimą birų . Maišykite šaukštu, kol galėsite minkyti. Išminkykite viską, kol gausime minkštą, elastingą, bet prie rankų nelimpančią tešlą. Pastatykite tešlą 30 min. į . Svogūną ir česnaką susmulkinkite. Visus produktus sumaišykite. Formuokite kibinus ir kepkite 200 °C orkaitėje apie 3040 min., kol gražiai paruduos.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)