Naminė pica su faršu ir pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 13601

Ingredientai

:

faršas (500 g.)

pomidorai (3 vnt.)

svogūnai (1 vnt.)

pievagrybiai (150 g.)

fermentinis sūris (150-200 g.)

grietinė (4 valg.šaukštai)

sviestas (50 g)

kiaušiniai (1 vnt.)

miltai (kad tešla būtų tąsi)

Gaminimas

:

Kiaušinį, ištirpintą sviestą, miltus, grietinę išmaišome, tešla turi būti tąsi, ja su padaužome, kad kepant gautųsi pūslės. Suformuojame norimo dydžio pagrindą. Ir dedame į orkaitę. Kai pagrindas šiek tiek apkepa bet ne sukepa, t.y. pradeda kilti pūslelės ir labai nežymiai paruduoja, ištraukiame. Tada vieną pomidorą sutriname (natūrali pomidorų pasta), ja ištepame pagrindą, dedame pakepintą ir prieš tai pamarinuotą faršą. Ant jo dedame griežinėliais , ant jų plonais griežinėliais svogūnus, tada labai plonai pievagrybius ir užberiame sūrio. Dedame į orkaitę ir kepame apie 15-20 minučių 180 laipsnių . Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)