Naminė pica

Perskaitytas kartų: 3611

Ingredientai

:

tešla:

miltai (2 stiklinės)

mielės (20 g)

druska (žiupsnelis)

cukrus (1 šaukštelis)

aliejus (1 šaukštas)

pienas arba vanduo (1/2 stiklinės)

įdarui:

pomidorai (2-3 vnt)

dešra (150 g)

pievagrybiai (100 g)

svogūnai (2 vnt)

fermentinis sūris (100 g)

raudonėliai

mairūnai

pipirai

druska

Gaminimas

:

Mieles ištrinti su ir pienu, palaikyti šiltai, kol . Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos suformuoti tešlą. Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais. Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su ketčupu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)