Morkų ir obuolių kroketai

Perskaitytas kartų: 3212

Ingredientai

:

tarkuotos morkos (2 stikl.)

obuoliai (2 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

kukurūzų miltai (3 v. š.)

manų kruopos (3 v. š.)

džiūvėsėliai (0,5 stikl.)

pienas (0,5 stikl.)

cukrus (2 v. š.)

druska

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Tarkuotas morkas (gali būti tarkiai, likę nuo ) ir tarkuotus obuolius patroškinti piene, kol suminkštės. Jei mažai skysčio, dar įpilti . Kai kiek atauš, įmušti kiaušinį, suberti druską, cukrų, berti miltų, manų kruopų, džiūvėsėlių ir suminkyti. Turi būti gana drėgna masė. Suformuoti kepsnelius, apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti aliejuje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)