Morkos su kalmarais

Perskaitytas kartų: 3633

Morkos su kalmarais

Ingredientai

:

kalmarai (700 g)

morkos (3-4 vnt)

obuoliai (2 vnt)

aliejus (2 šaukštai)

sviestas (2 šaukštai)

svogūnai (1-2 vnt)

miltai (1 šaukštas)

daržovių sultinys (1,5 stiklinės)

grietinė (0,5 stiklinės)

lauro lapai (2 vnt)

gvazdikėliai (10-12 vnt)

kvepiantieji pipirai (3 vnt)

druska

Gaminimas

:

Kalmarų filė išvirti pasūdytame vandenyje, sudėjus lauro lapelius, pipirus.Morkas supjaustyti šiaudeliais, svogūną – smulkiais gabaliukais ir apkepinti ar svieste. Sudėti nuluptus ir smulkiai supjaustytus obuolius, pasūdyti, gvazdikėlius ir patroškinti. mase įdaryti virtus kalmarus ir kepinti svieste kol pagels. Paskui į troškinimo indą, supilti daržovių nuovirą ir troškinti. Baigiant troškinti supilti sumaišytą su miltais grietinę ir uždengus dar 5 minutes patroškinti.

Valgyti su įvairiomis košėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)