Miškininko pietūs

Perskaitytas kartų: 3077

Ingredientai

:

bulvės (500 g.)

pienas (0,5 stiklinės)

sviestas (25 g.)

virti įvairūs miško gtybai (400 g.)

dešra (100 g.)

sūdyti lašinukai arba rūkyta šoninė (100 g.)

svogūnas (1 vnt.)

druska

grietinė

Gaminimas

:

Išverdame bulves, įpilam pieną, sudedam sviestą, užvirinam ir sutrinam košę. Grybus supjaustom, susmulkinam dešrą ir lašinukus, svogūną. Viską dedame į keptuvę ir , jei reikia įdedame truputėlį sviesto. Iškeptus grybus dedame į dubenį, pagardiname grietine ir , išmaišome. Tiekiame šiltus arba šaltus su šilta bulvių koše. Skanaus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)