Mieliniai čeburėkai

Perskaitytas kartų: 14797

Ingredientai

:

tešlai:

mielės (30 g)

miltai (500 g)

vanduo (1 stiklinė)

kiaušiniai (2 vnt)

įdarui:

faršas (600 g)

grybų bulijonas (1 šaukštas)

kiaušiniai (1 vnt)

svogūnai (1 vnt)

prieskoniai

druska ir pipirai (pagal skonį)

Gaminimas

:

Iš tešlai skirtų produktų padarykite teslą ir palikilte šiltai 30 min. Bulijoną ištirpinkite 4 šaukstuose šilto, virinto vandens ir į faršą. Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, , pipirų ir viską išmaišykite. Iš tešlos iškočiokit lakštą 1 cm. storio. Išpjaukit dydžio apsktitimą, į jį dėkite faršą ir užlenkite kraštus. Palikite 10 min. kad dar pakiltų. Kepkite įkaitintame aliejuje. Skanaus.

Įvertink:
4.5/5 (balsavo: 2)