Mieliniai čeburėkai

Perskaitytas kartų: 14554

Ingredientai

:

tešlai:

mielės (30 g)

miltai (500 g)

vanduo (1 stiklinė)

kiaušiniai (2 vnt)

įdarui:

faršas (600 g)

grybų bulijonas (1 šaukštas)

kiaušiniai (1 vnt)

svogūnai (1 vnt)

prieskoniai

druska ir pipirai (pagal skonį)

Gaminimas

:

Iš tešlai skirtų produktų padarykite mielinė teslą ir palikilte šiltai 30 min. Bulijoną ištirpinkite 4 šaukstuose šilto, virinto vandens ir įlipkite į . Įmuškite kiaušinį, įberkite prieskonių, druskos, pipirų ir viską išmaišykite. Iš tešlos iškočiokit lakštą 1 cm. storio. Išpjaukit norimo dydžio apsktitimą, į jį dėkite ir užlenkite kraštus. Palikite 10 min. kad dar pakiltų. Kepkite . Skanaus.

Įvertink:
4.5/5 (balsavo: 2)