Mėsos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 4935

Ingredientai

:

tešlai:

pienas (150 ml)

kiaušiniai (2 vnt)

druska

miltai

įdarui:

kiaulienos faršas

druska

svogūnai

pipirai

margarinas

aptepimui:

suplaktas kiaušinis

Gaminimas

:

Iš reikiamų produktų suminkome tešlą. Dedame 15 min į šaldytuvą. Dalijame faršą į dvi lygias dalis. tešlą iš šaldytuvo ir irgi dalijame ją į dvi dalis. Kiekvieną tešlos dalį iškočiojame. Paimame vieną iškočiota tešlos lakštą, patepame margarinu (kad iškepta nebūtų sausa) ant to uždedame plonu sluoksniu po visą lakštą pirmą dalį . Po to dedame antrą lakštą, vėl tepame margarinu ir taip pat uždedame . Suvyniojame į tūbelę, truputėlį suspaudžiame. Viršų patepame suplaktu kiaušiniu. Dedame ant aliejumi pateptos skardos. Kepti 180 - 200° C įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)