Mėsos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 4846

Ingredientai

:

tešlai:

pienas (150 ml)

kiaušiniai (2 vnt)

druska

miltai

įdarui:

kiaulienos faršas

druska

svogūnai

pipirai

margarinas

aptepimui:

suplaktas kiaušinis

Gaminimas

:

Iš reikiamų produktų suminkome tešlą. Dedame 15 min į šaldytuvą. Dalijame faršą į dvi lygias dalis. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir irgi ją į dvi dalis. Kiekvieną tešlos dalį plonai iškočiojame. Paimame vieną iškočiota tešlos lakštą, patepame margarinu (kad iškepta nebūtų sausa) ant to uždedame plonu sluoksniu po visą lakštą pirmą dalį faršo. Po to dedame antrą lakštą, vėl tepame margarinu ir taip pat uždedame faršo. Suvyniojame į tūbelę, truputėlį suspaudžiame. Viršų patepame suplaktu kiaušiniu. Dedame ant aliejumi pateptos skardos. Kepti 180 - 200° C įkaitintoje .

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)