Mėsos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 5036

Ingredientai

:

tešlai:

pienas (150 ml)

kiaušiniai (2 vnt)

druska

miltai

įdarui:

kiaulienos faršas

druska

svogūnai

pipirai

margarinas

aptepimui:

suplaktas kiaušinis

Gaminimas

:

Iš reikiamų produktų suminkome tešlą. Dedame 15 min į šaldytuvą. Dalijame faršą į dvi lygias dalis. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir irgi dalijame ją į dvi dalis. dalį plonai iškočiojame. Paimame vieną iškočiota lakštą, patepame margarinu (kad iškepta nebūtų sausa) ant to plonu sluoksniu po visą lakštą pirmą dalį faršo. Po to dedame antrą lakštą, vėl tepame margarinu ir taip pat faršo. Suvyniojame į tūbelę, truputėlį suspaudžiame. Viršų patepame suplaktu kiaušiniu. Dedame ant aliejumi pateptos skardos. Kepti 180 - 200° C įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)