Mėsos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 5173

Ingredientai

:

tešlai:

pienas (150 ml)

kiaušiniai (2 vnt)

druska

miltai

įdarui:

kiaulienos faršas

druska

svogūnai

pipirai

margarinas

aptepimui:

suplaktas kiaušinis

Gaminimas

:

produktų tešlą. Dedame 15 min į šaldytuvą. Dalijame faršą į dvi lygias dalis. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir irgi dalijame ją į dvi dalis. Kiekvieną tešlos dalį plonai . Paimame vieną iškočiota tešlos lakštą, patepame margarinu (kad iškepta nebūtų sausa) ant to uždedame plonu sluoksniu po visą lakštą pirmą dalį faršo. Po to dedame antrą lakštą, vėl tepame margarinu ir taip pat uždedame faršo. Suvyniojame į , truputėlį suspaudžiame. Viršų patepame suplaktu kiaušiniu. Dedame ant aliejumi pateptos skardos. Kepti 180 - 200° C įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)