Mėsos vyniotinis

Perskaitytas kartų: 5475

Ingredientai

:

tešlai:

pienas (150 ml)

kiaušiniai (2 vnt)

druska

miltai

įdarui:

kiaulienos faršas

druska

svogūnai

pipirai

margarinas

aptepimui:

suplaktas kiaušinis

Gaminimas

:

Iš reikiamų produktų suminkome tešlą. Dedame 15 min į šaldytuvą. faršą į dvi lygias dalis. Išimame tešlą iš šaldytuvo ir irgi dalijame ją į dvi dalis. Kiekvieną tešlos dalį iškočiojame. Paimame vieną iškočiota tešlos lakštą, patepame margarinu (kad iškepta nebūtų sausa) ant to uždedame plonu sluoksniu po visą lakštą pirmą dalį faršo. Po to dedame antrą lakštą, vėl tepame margarinu ir taip pat uždedame faršo. Suvyniojame į tūbelę, truputėlį . Viršų patepame kiaušiniu. Dedame ant aliejumi pateptos skardos. Kepti 180 - 200° C įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)