Menkių vyniotinis

Perskaitytas kartų: 2639

Menkių vyniotinis

Ingredientai

:

menkių filė (1 kg)

žuvų malinys (150 g)

žuvų sultinys

batono riekelės (2 vnt.)

petražolės

salierai

ryžiai (1 šaukštas)

svogūnai (1 vnt.)

aliejus

kiaušiniai (1 vnt.)

sviestas

malti pipirai

druska

Gaminimas

:

Menkes supjaustyti gabalėliais, pamušti, įtrinti prieskoniais, apšlakstyti aliejumi ir palaikyti. išvirti ir ataušinti. Svogūną supjaustyti ir pakepinti su sviestu. Batono pluteles nurėžti,minkštimą supjaustyti šiaudeliais. , svogūną, batoną ir malinį dėti į dubenį, įberti prieskonių, įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Filė gabalėlius išdėlioti ant maistinės plėvelės, ant viršaus krėsti . Vyniotinį susukti ir dėti į pasūdytą sultinį su petražolėmis bei salierais. Virti 30-35 min. gaminį paslėgti. Tiekite šaltą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)