Menkių kepsniai su agurkų padažu

Perskaitytas kartų: 2514

Menkių kepsniai su agurkų padažu

Ingredientai

:

menkių filė (4 gabaliukai)

margarinas (250 g)

sviestas (formai tepti)

pjaustyti švieži krapai (1 valg. šaukš.)

malti pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

padažui:

agurkas (1 vnt.)

raudona paprika (0,5 vnt.)

natūralus jogurtas (1 stikl.)

citrinos sultys (3 arbat. šaukšt.)

sausos garstyčios (0,5 arbat. šaukšt.)

švieži krapai

malti pipirai (pagal skonį)

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Keptuvėje ištirpinkite margariną, į jį berkite krapus, pipirus ir druskos. Kepimo forma išklokite folija ir ištepkite riebalais. Žuvų gabalėlius išdėliokite ant skardos ir ištepkite paruoštu mišiniu. Šaukite į karštą orkaitę ir kepkite 10 min. Tuo metu padažą. nulupkite, į jį papriką ir krapus susmulkinkite. Jogurtą gardinkite citrinos sultimis, garstyčiomis, krapais, ir druska. Viską gerai išsukite, pilkite ant daržovių ir išmaišykite. Iškepusius žuvų gabalėlius apliekite agurkų .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)