Marinuotas jūrų liežuvis su avokadu

Perskaitytas kartų: 2523

Marinuotas jūrų liežuvis su avokadu

Ingredientai

:

jūrų liežuvio filė (500 g.)

citrinos sultis (90 ml.)

avokadas (1 vnt.)

raudonos saldžiosios paprikos (2 vnt.)

svogūnų laiškai (2 vnt.)

padažui:

citrinos sultys (1 vnt.)

kukurūzų aliejus (45 ml.)

druska

žalieji pipirų grūdeliai (15 ml.)

malti pipirai (pagal skonį)

citrinos griežinėliai (papuošimui)

krapai (papuošimui)

Gaminimas

:

Žuvį supjaustykite nedideliais gabalėliais, apšlakstykite citrinos sultimis ir sudėkite į indą. Laikykite šaldytuve apie 24 val. Retkarčiais žuvį apverskite. Avokadą perpjaukite pusiau, išimkite kauliuką, nulupkite ir supjaustykite. Avokadą ir sudėkite į indą. Citrinų sumaišykite su aliejumi, druska bei pipirų žirneliais. Pagardinkite pipirais. padažu apšlakstykite žuvį. Patiekite žuvį papuošę citrinos griežinėliais ir šviežiais krapais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)