Margaritos pica

Perskaitytas kartų: 3446

Margaritos pica

Ingredientai

:

picos paplotis

kapoti konservuoti pomidorai (250 g)

riekelėmis pjaustytas mocerollos sūris (350 g)

druska

tarkuotas parmezanas (3 šaukštai)

alyvuogių aliejus (3 šaukštai)

plėšyti baziliko lapeliai (9 vnt)

Gaminimas

:

Paruoškite papločio taip, kaip paaiškinta recepte "picos paplotis". Iš anksto įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių. Kai tešla pakils, paminkykite 1 minutę ant lengvai miltais pabarstytos tešlalentės. Suformuokite picą ir perdėkite į aliejumi išteptą kepamąją skardą. Apdėkite sukapotais , mocarela ir apibarstykite druska bei tarkuotu parmezanu. Apšlakstykite 1 šaukštu aliejaus. Kepkite, kol kraštai gražiai (apie 15-20 minučių). Iškepusią apibarstykite suplėšytais baziliko lapais, apšlakstykite likusiu aliejumi ir patiekite karštą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)