Maltos vištienos kebabas

Perskaitytas kartų: 2314

Ingredientai

:

maltos vištienos (500 g)

kiaušinis (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

džiovinti slyvai be kauliūkų (200 g)

česnakai (2 skiltelių)

druska, pipirai

cukinija (1 vnt. maža)

Gaminimas

:

Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei cukiniją sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas daržoves su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki vientisos masės. Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant . Aplink džiovintas slyvas paskirstyti mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)