Maltos vištienos kebabas

Perskaitytas kartų: 2446

Ingredientai

:

maltos vištienos (500 g)

kiaušinis (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

džiovinti slyvai be kauliūkų (200 g)

česnakai (2 skiltelių)

druska, pipirai

cukinija (1 vnt. maža)

Gaminimas

:

Nulupti česnaką ir svogūną. Česnaką, svogūną bei sutarkuoti. Sumaišyti tarkuotas su malta vištiena, įmušti vieną kiaušinį. Pagardinti šviežiais maltais juodaisiais pipirais ir druska pagal skonį. Išminkyti iki masės. Nuplauti slyvas, išdžiovinti ir įdėti po 2 ant iešmelio. Aplink slyvas paskirstyti maltą mėsą ir padaryti kebabo formą. Kepti ant grotelių kol mėsa gražiai apskrus.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)