Maltinukai įdaryti persikais ir įvynioti vištienos odelėmis

Perskaitytas kartų: 5541

Ingredientai

:

malta kiauliena (500 g)

kiaušinis (1 vnt.)

mėsos prieskoniai

džiovintas bazilikas

džiuvėsėliai (keli šaukštai)

krakmolas (1 šaukštas)

konservuoti persikai (1 indelis)

vištienos odelės (300 g)

Gaminimas

:

Mėsą paprieskoniuojame, įmušame kiaušinį, dedame kelis šaukštus džiuvėsėlių, krakmolo ir gerai išminkome tešlą. Persikų puseles perpjauti pusiau. Vištienos supjaustome maždaug 3 cm pločio juostelėmis. Iš mėsos gaminame kotletukus ir į vidųdedame puselę. Apvyniojame kotletuką vištienos odelės juostele ir galus susmeigiame mediniu pagaliuku.Taip prisigaminus kotletukų apkepame juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Tuomet dedame į orkaitėje kepti skirtą indą (jame bus galima ir patiekti ant stalo), ten pilame pusę stiklinės persikų sulčių ir vis bekepant pašlakstyti sultimis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje maždaug 20 minučių. :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)