Maltiniai su pievagrybiais

Perskaitytas kartų: 3967

Ingredientai

:

pievagrybiai

svogūnas (1 vnt.)

malta kiauliena (700 g)

sviestas (30 g)

kiaušinis (1 vnt.)

druska (pagal skonį)

juodieji pipirai (pagal skonį)

kmynai (nuplikyti) (šaukštelis)

česnakas (4 skiltelės)

Gaminimas

:

Į mėsą sudėti kiaušinį, kmynus, svogūną, česnaką, prieskonius. Gerai išminkyti ir palikti 10-15 min. Pievagrybius nuplauti, nulupti ir susmulkinti. Pakepinti ištirpintame svieste, druska ir pipiriukais. Išploti ant delno mėsos faršo gabaliuką, šaukštu dėti pievagrybių masės ir kotletuką. Suformuotus maltinukus dėti į riebalais skardelę, uždengti folija ir kepti 15 min. Nudengti ir pakepti kol gražiai paskrus. Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)