Malta mėsa įdarytos paprikos

Perskaitytas kartų: 6133

Ingredientai

:

malta mėsa (300 - 400 g)

paprikos (3 - 4 vnt.)

ryžiai (1 pakelis)

morkos (1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

pievagrybiai (100 g)

sūris

petražolės

pipirai

vegeta (0,5 kub.)

druska

persilado

Gaminimas

:

Paprikas perpjauname per pusę ir išsimame visas sėklas bei praplauname po vandeniu. Užkaičiame ryžių pakelį. Kol ryžiai verda pakepiname svogūną, po to kartu dedame nuluptus ir supjaustytus pievagrybius, taip pat tarkuotą . Visą šį garnyrą šiek tiek pagardiname druska arba puse vegetos kubeliu. Maltą mėsą su priesokoniai, t.y. pipirais, druska, persiladu. Dedame gerą saują pjaustytų petražolių (pas mane vis dar jų yra šaldytų ). Patriškintą garnyrą su malta mėsa, ryžius taip pat dedame kartu. Šia paruošta mėsa dedame į perpjautas parikas. Dėjau taip, kad man susiformavo tokie kūgeliai. Kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Jei reikia ilgiau. Kai viskas baigs kepti galima apibarstyti tarkuotu sūriu.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)