Makaronų troškinys su malta mėsa

Perskaitytas kartų: 7431

Ingredientai

:

makaronai (200 g)

malta mėsa (400 g)

druska (0,5 šaukštelio)

juodieji pipirai (pagal skonį)

picos prieskoniai arba raudonėliai (pagal skonį)

pomidodų padažas arba kečupas (keli šaukštai)

Gaminimas

:

Makaronus išvirti pagal nurodymus ant pakuotės (verdant įpilti į vandenį šaukštą aliejaus, kad makaronai ). Sudėti maltą mėsą į keptuvę ir kol apskrus (galima ir svogūną), pagardinti druska, pipirais. Supilti pomidorų padažą (kečupą), užbarstyti picos prieskonių ir 5 minutes patroškinti. Sumaišyti su virtais makaronais. Patiekti iš karto. Puošti petražolės šakele. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)