Makaronų su špinatais apkepėlė

Perskaitytas kartų: 2079

Ingredientai

:

makaronai „Cannelloni“

šaldyti smulkinti špinatai (200 g)

kiaulienos faršas (300 g)

grietinė (2 šaukštai)

grietinėlė (100 ml)

pipirai ir druska pagal skonį

muskato riešutas (0,5 šaukštelio)

sviestas (1 šaukštas)

fermentinis sūris (100 g)

Gaminimas

:

Faršą pakepiname svieste, paskaniname prieskoniais. Atšildome špinatus, maišome kartu su mėsa, dar įdedame grietinės ir viską šiek tiek pakepinam. Į išvirtus makaronus dedame įdaro, ne per daug, kad nesuplištų makaronai. Į sviestu pateptą indą guldome įdarytus makaronus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, apipilame grietinėle ir kepame 250 0C apie 5-7 , kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)