Makaronai įdaryti malta mėsa

Perskaitytas kartų: 10535

Ingredientai

:

makaronai (250 g)

malta mėsa (400 g)

morkos (2 vnt.)

sūris (150 g)

pienas (300 ml)

svogūnas (1 vnt.)

pipirai

druska

persiladas

kiaušiniai (2 vnt.)

Gaminimas

:

Maltą sumaišome su kiaušiniu, druska, pipirais, persiladu ar dar kokiais prieskoniais. Susmulkintą svogūną ir morkasšiek tiek pakepiname keptuvėje, tuomet , ją pakepiname, po to troškiname, kol ji nebebus žalia. Vėliau imame indą, kuriame kepsime įdarytus makaronus. Makaronai yra tokie pailgi ir apvalūs tuščiaviduriai (kitaip vadinami cannelloni). Indą pateme sviestu ir dedame mėsa prikimštus makaronus. Kai makaronai sudėti gaminame užpilą. Sūri sutarkuojame, atskirame inde išplakame kiaušinį, po to suberiame sūrį ir užpilame pienu. Viską gerai išmaišome (galite ir sutrinti). Gautą padažą pilame ant makaronų ir sauname į įkaitiną orkaitę. Kepti 190 C temperaturoje apie 45-55 min. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)