Makaronai įdaryti malta mėsa

Perskaitytas kartų: 10831

Ingredientai

:

makaronai (250 g)

malta mėsa (400 g)

morkos (2 vnt.)

sūris (150 g)

pienas (300 ml)

svogūnas (1 vnt.)

pipirai

druska

persiladas

kiaušiniai (2 vnt.)

Gaminimas

:

Maltą mėsą sumaišome su kiaušiniu, druska, pipirais, persiladu ar dar kokiais norite prieskoniais. Susmulkintą svogūną ir morkasšiek tiek pakepiname keptuvėje, tuomet sudedame mėsą, ją pakepiname, po to , kol ji nebebus žalia. Vėliau imame indą, kuriame kepsime įdarytus makaronus. Makaronai yra tokie pailgi ir apvalūs tuščiaviduriai (kitaip vadinami cannelloni). Indą pateme sviestu ir dedame mėsa prikimštus makaronus. Kai makaronai sudėti gaminame užpilą. Sūri sutarkuojame, inde išplakame kiaušinį, po to suberiame sūrį ir užpilame pienu. Viską gerai išmaišome (galite ir sutrinti). Gautą padažą pilame ant makaronų ir sauname į įkaitiną orkaitę. Kepti 190 C temperaturoje apie 45-55 min. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)

Komentarai:
(1)


Dalia: Super,nuostabus skonis.Tik aš y padažą dar dėjau morkų,paprikos ir pora šaukštų pomidorų padažo natūralaus.Gavosi dieviškas skonis.....mmmm....
2015-11-14 14:31

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas