Makaronai grietinėlės ir sūrio padaže

Perskaitytas kartų: 9219

Ingredientai

:

makaronai (250 g)

sviestas (1 v. š.)

miltai (1 v. š.)

prieskoniai

tarkuotas fermentinis sūris (175 g)

grietinėlė (150 ml)

pienas (150 ml)

Gaminimas

:

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje ištirpinti sviestą, suberti miltus, prieskonius ir pakepti pora maišant. Palaipsniui grietinėlę su pienu. Kai tik užvirs, nukelti nuo ugnies ir įmaišyti 150 g tarkuoto sūrio. Maišyti, kol jis ištirps. Sudėti makaronus, išmaišyti ir sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą. Užbarstyti likusiu sūriu ir kepti 180 0C orkaitėje 10 , kol sūris išsilydys.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)