Makaronai grietinėlės ir sūrio padaže
Ingredientai
:
makaronai (250 g)
sviestas (1 v. š.)
miltai (1 v. š.)
prieskoniai
tarkuotas fermentinis sūris (175 g)
grietinėlė (150 ml)
pienas (150 ml)
Gaminimas
:Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje. ištirpinti sviestą, suberti miltus, prieskonius ir pakepti pora minučių maišant. Palaipsniui supilti
su pienu. Kai tik užvirs, nukelti nuo ugnies ir įmaišyti 150 g tarkuoto sūrio. Maišyti, kol jis ištirps. Sudėti makaronus, išmaišyti ir sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą. Užbarstyti likusiu sūriu ir kepti 180 0C orkaitėje 10 minučių, kol
išsilydys. Skanaus!
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Makaronų patiekalai
|
Miltiniai produktai
- Makaronai
|
Pieno produktai
- Grietinė, grietinėlė
|
Pieno produktai
- Pienas
|
Pieno produktai
- Sūris
|
Orkaitėje
|
Vegetariški patiekalai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.