Liežuvis džiūvesėliuose

Perskaitytas kartų: 3462

Liežuvis džiūvesėliuose

Ingredientai

:

liežuvis (700 g)

prieskoninės daržovės (100 g)

pipirai

druska

miltai (1 šaukštas)

kiaušiniai (1 vnt)

džiūvesėliai (1 stiklinė)

taukai ar sviestas (2 šaukštai)

grietinės padažas (1 stiklinė)

Gaminimas

:

Liežuvį išvirti, trumpam laikui pamerkti į šaltą vandenį, nulupti, supjaustyti griežinėliais, pasūdyti, truputį pabarstyti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti pyrago džiūvesėliuose ir pakepinti ar taukuose. Patiekti su virtomis ar keptomis , pupelių ar žirnių koše. Karštą grietinės, pomidorų ar raudonąjį padažą patiekti atskirai. Vietoj padažo liežuvį galima užpilti tirpytu sviestu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)