Liežuvis džiūvesėliuose

Perskaitytas kartų: 3425

Liežuvis džiūvesėliuose

Ingredientai

:

liežuvis (700 g)

prieskoninės daržovės (100 g)

pipirai

druska

miltai (1 šaukštas)

kiaušiniai (1 vnt)

džiūvesėliai (1 stiklinė)

taukai ar sviestas (2 šaukštai)

grietinės padažas (1 stiklinė)

Gaminimas

:

Liežuvį išvirti, trumpam laikui pamerkti į šaltą vandenį, nulupti, supjaustyti griežinėliais, pasūdyti, truputį pabarstyti miltais, suvilgyti išplaktame , pavolioti pyrago džiūvesėliuose ir pakepinti svieste ar taukuose. Patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, pupelių ar žirnių koše. Karštą grietinės, pomidorų ar raudonąjį padažą patiekti atskirai. Vietoj liežuvį galima užpilti tirpytu sviestu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)