Liežuvis džiūvesėliuose

Perskaitytas kartų: 3389

Liežuvis džiūvesėliuose

Ingredientai

:

liežuvis (700 g)

prieskoninės daržovės (100 g)

pipirai

druska

miltai (1 šaukštas)

kiaušiniai (1 vnt)

džiūvesėliai (1 stiklinė)

taukai ar sviestas (2 šaukštai)

grietinės padažas (1 stiklinė)

Gaminimas

:

Liežuvį išvirti, trumpam laikui pamerkti į šaltą vandenį, nulupti, supjaustyti , pasūdyti, truputį pabarstyti , suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti pyrago džiūvesėliuose ir pakepinti ar taukuose. Patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, pupelių ar žirnių koše. Karštą grietinės, pomidorų ar raudonąjį padažą patiekti atskirai. Vietoj padažo liežuvį galima užpilti sviestu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)