Liežuvis džiūvesėliuose

Perskaitytas kartų: 3326

Liežuvis džiūvesėliuose

Ingredientai

:

liežuvis (700 g)

prieskoninės daržovės (100 g)

pipirai

druska

miltai (1 šaukštas)

kiaušiniai (1 vnt)

džiūvesėliai (1 stiklinė)

taukai ar sviestas (2 šaukštai)

grietinės padažas (1 stiklinė)

Gaminimas

:

Liežuvį išvirti, trumpam laikui pamerkti į šaltą vandenį, nulupti, supjaustyti , pasūdyti, pabarstyti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje, pavolioti pyrago džiūvesėliuose ir pakepinti svieste ar taukuose. Patiekti su virtomis ar keptomis bulvėmis, pupelių ar žirnių koše. Karštą grietinės, pomidorų ar raudonąjį padažą patiekti atskirai. Vietoj padažo liežuvį užpilti tirpytu sviestu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)