

2012-02-02 20:20
kiaulienos faršas (500 g.)
miltai (kad tešla būtų kieta)
pienas
prieskoniai
svogūnai (2 vnt.)
česnakai (2 skiltelės)
Iš pieno ir miltų padaryti tešlą, kad kieta ir galima butų kočioti. Faršą paprieskoniuoti, suberti supjaustytus svogunūs ir sukapotus česnakus, viską gerai išmaišyti. Tešlą iškočioti ir puodelio pagalbą išpjaustyti
. Į juos dėti po šaukštą faršo ir perlenkti per pusę. Kepti keptuvėje, aliejuje ant nedidelies ugnies, kol apskrus.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Su faršu
|
Gruzdinimas
|
Kiauliena
- Faršas
|
Miltiniai produktai
- Miltai
|
Daržovės
- Svogūnai
|
|