Lazanija su vištiena

Perskaitytas kartų: 7023

Ingredientai

:

lazanijos lakštai (250 g.)

supjaustyta kepta vištiena (300 g.)

fermentinis sūris (200 g.)

pievagrybiai (200 g.)

česnakas (2 skiltelės)

sausas baltas vynas (0,5 stiklinės)

aliejus (2 šaukštai)

džiovinti čiobreliai (šaukštelis)

druska (pagal skonį)

pipirai (pagal skonį)

kiaušiniai (2 vnt.)

grietinėlė (225 ml.)

prieskonių mišinys (šaukštelis)

Gaminimas

:

Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti supjaustytus česnakus. Sudėti griežinėliais supjaustytus grybus ir dar 5 min. pakepinti. Supilti vyną, suberti prieskonius, sudėti vištieną, išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Paruošti padažą: kiaušinius išplakti su prieskoniais, plakant grietinėlę. Kepimo indą patepti riebalais ir sluoksniuoti lazanijos lakštus, įdarą, tarkuotą sūrį ir padažą. Viršutinis sluoksnis turi būti sūrio. Indą uždengti kepimo plėvele arba aliuminio folija ir 25 min. kepti 180 laipsnių karštumo orkaitėje. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)