Lašišų kepsneliai su traškia plutele

Perskaitytas kartų: 3197

Lašišų kepsneliai su traškia plutele

Ingredientai

:

lašišų filė (800 g)

sviestas (50 g)

migdolų drožlės (4 valg. šaukšt.)

smulkintos petražolės (4 valg. šaukšt.)

kietas sūris (100 g)

druska (pagal skonį)

malti baltieji pipirai (pagal skonį)

citrinžolės (pagal skonį)

Gaminimas

:

Filė supjaustykite į gabaliukus, juos apvoliokite druskos, pipirų ir kapotų mišinyje. Tinkamo dydžio negilų, karščiui atsparų indą gausiai ištepkite sviestu. Likusiu sviestu ištepkite žuvų gabalėlius. Sūrį stambiai sutarkuokite, su juo sumaišykite migdolus ir . Šį mišinį sudėkite ant lašišų, truputį paslėkite. Orkaitę įkaitinkite iki 190 C temperatūros šaukite kepsnius ir kepkite 15 - 20 minučių, kol plutelė paskrus, o kepsniai bus iškepę. Tiekite su bulvėmis ir šviežiomis salotomis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)