Lašiša su špinatais

Perskaitytas kartų: 2970

Lašiša su špinatais

Ingredientai

:

lašišos filė (700 g)

didelių lakštų sluoksniuota bemielė tešla (2 vnt.)

šviežūs špinatai (100 g)

grietinės (3 šaukštai)

baltasis sausas vynas (2 šaukštai)

druska

fermentinis sūris

Gaminimas

:

Pasitieskite vieną sluoksniuotos bemielės tešlos lakštą ant stalviršio. Ant jo tolygiai lašišos filė. Inde sumaišykite supjaustytus špinatus, grietinę, baltąjį sausą vyną ir druską. Jei mėgstate, galite įdėti saują tarkuoto fermentinio sūrio. Gautą padažą tolygiai paskirstykite ant lašišos, uždenkite viską antru tešlos lakštu, užlenkite šonus ir pašaukite į 200 ºC įkaitintą orkaitę. Pyragą kepkite 50 minučių. Kepinys skanus ir karštas, ir . Skanaus. :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)