

2012-05-04 13:04
miltai (tiek, kad neliptų prie rankų)
pienas (1 stiklinė)
kiaušiniai (1 vnt.)
druska
kiaulienos faršas (300 g.)
svogūnas (1 vnt.)
pipirai
Suplakame kiaušinį, supilame pieną, pasūdome, beriame miltus ir išminkome tešlą. Tešlą plonai iškočiuojame ir supjautome kvadratais. Į kvadrato pusę dedame
tai paruoštą kiaulienos faršą (į faršą suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus, pipirus ir druską pagal
). Prispaudžiame kraštus ir kepame keptuvėje ant lėtos ugnies. Apkepame pradžioje
pusę, po to kitą. Skanaus.
|
Receptą atsiuntė:
Nuotraukas atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Karštieji patiekalai
- Kiti
|
Užkandžiai
|
Miltiniai produktai
- Miltai
|
Kiauliena
- Faršas
|
Gruzdinimas
|
|