Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru

Perskaitytas kartų: 7313

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (500 g)

išmirkyto batono riekelės (2 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (1 a. š.)

druska

pipirai

čiobreliai

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (skiltelė)

Įdarui:

pievagrybiai (125 g)

morkos (2 - 3 vnt.)

sūris (50 g)

persiladas

Gaminimas

:

Kiaulienos faršą sumaišome su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, krakmolą, su išspaustą česnaką bei su vandenyje arba piene išmirkytą batoną. Toliau įdarą: Į keptuvę su aliejumi su morkas ir pjaustytus pievagrybius, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome prieskonių: pipirų, persilado. Pagamintą įdarą į faršo vidurį ir į juostelę bei formuojame kotletus. Juos į skardą išklotą su kepimo popieriumi, pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 1 val. Skanaus!

Įvertink:
4/5 (balsavo: 2)