Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru

Perskaitytas kartų: 13640

Ingredientai

:

kiaulienos faršas (500 g)

išmirkyto batono riekelės (2 vnt.)

kiaušinis (1 vnt.)

krakmolas (1 a. š.)

druska

pipirai

čiobreliai

svogūnas (1 vnt.)

česnakas (skiltelė)

Įdarui:

pievagrybiai (125 g)

morkos (2 - 3 vnt.)

sūris (50 g)

svogūnas (1 vnt.)

buršeto prieskoniai

persiladas

Gaminimas

:

Kiaulienos faršą su druska, pipirais, čiobreliais, įmušame kiaušinį, krakmolą, sudedeme keptuvėje pakeptiną susmulkintą svogūną ir česnaką bei vandenyje arba piene išmirkytą batoną. Toliau gaminame įdarą: Į keptuvę su aliejumi sutarkuotas morkas ir pjaustytus pievagrybius bei susmulkintą svogūną, viską pakepiname kol suminkštės, užbarstome buršeto prieskonių ir persilado. Pagamintą įdarą į vidurį ir įdedmae sūrio juostelę bei formuojame kotletus. Juos į skardą išklotą su pergamentiniu popieriumi, pašauname į 180 C orkaitę ir kepame apie 1 val. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)