Kotletai grietininiame padaže

Perskaitytas kartų: 2859

Ingredientai

:

kiaulienos faršas ( 1 kg.)

kiaušiniai ( 2 vnt.)

miltai ( 2 saujos)

česnakas ( 3 skyltelės)

druska,pipirai

grietinė ( 2 šaukštai)

krapai

vanduo

morką ( 1 vnt.)

svogūnas (1 vnt.)

lauro lapeliai

Gaminimas

:

Paruošiam faršą: prieskoniuojam, įspaudžiam česnako, kiaušinius, sutarkuojam svogūną,beriam miltus, faršą gerai išmaišome. Kepam keptuvėje iš abiejų pusių. Sudedam į puoda,puodo dugne dedam kelis lauro lapelius)sudedam sutarkuotą . Užpilam vandenių,kad apsemtu kotletukus. Taip troškinam penkias min.Dada dedam kelis šaukštus grietinės ir pabarstome miltų,kad padažas nebutų . Taip dar trškiname kelias minutes. Pabaigai užbarstome kapotų krapų.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)