Kokosinis jautienos karis

Perskaitytas kartų: 3457

Kokosinis jautienos karis

Ingredientai

:

natūralus jogurtas (150 g)

smulkinti česnakai (1 skiltelė)

kario milteliai (1 šaukštas)

kubeliais supjaustyta liesa troškinimui skirta jautiena (900 g)

nesaldintos kokoso drožlės (50 g)

pienas (150 ml)

jautienos sultinys (300 ml)

konservuoti pomidorai (400 g)

virti ryžiai (patiekimui)

jogurto ir agurkų salotos (garnyrui)

Gaminimas

:

Sumaišyti jogurtą, kario miltelius ir česnaką. Įmaišyti jautieną ir palikt marinuotis 1 valandą. Tuomet išmirkyti kokosą piene. Sudėti jautieną su , kokosiniu pienu, sultiniu ir pomidorais į puodą. , uždengti ir ant nedidelės ugnies troškinti 2 valandas arba kol mėsa suminkštės. Kartkartėmis pamaišyti. Patiekti su ryžiais ir agurkų bei jogurto salotomis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)