Kinietiškas kopūstas su malta jautiena

Perskaitytas kartų: 3731

Kinietiškas kopūstas su malta jautiena

Ingredientai

:

kinietiški kopūstai (1 kg)

svogūnai (1 vnt)

porai (125 g)

aliejus (1 šaukštas)

malta jautiena (500 g)

šviežūs (nuplikyti, nulupta odele) arba konservuoti pomidorai (450 g)

sultinio koncentratas (1 šaukštelis)

pipirai

fermentinis sūris (100 g)

liesa šononė (50 g)

Gaminimas

:

Kopūstą nuplaukite, išpjaukite kotą. Gūžę pusiau, išimkite vidurinius lapus. Iš vidurio išimtus kopūsto lapus, supjaustę lygiomis juostelėmis, panaudokite salotoms. Nulupkite ir supjaustykite svogūną. Porus supjaustykite griežinėliais, nuplaukite ir nuvarvinkite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite svogūnus bei porus. Į keptuvę dėkite mėsą ir maišydami kepkite, kol ji gražiai . Išpjaukite pomidorų priekočius, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite . Sėklas ir sultis supilkite į dubenėlį. 2/3 pomidorų minkštimo sumaišykite su sultimis bei sėklomis ir įberkite sultinio koncentratą. Karščiui atsparų dubenį ištepkite riebalais, įdėkite abi kopūsto gūžės puses, pašlakstykite pomidorų sultimis. Mėsą paskaninkite druska, pipirais ir sumaišykite su likusiais pomidorų minkštimo . šiuo įdaru pripildykite abi kopūsto gūžės puses. Troškinkite uždengtame inde apie 20 min. 200 laipsnių C temperatūros (III padala) orkaitėje. Sūrį supjaustykite šiaudeliais ir užberkite ant apkepusios mėsos. Apdėliokite šoninės riekelėmis ir kepkite dar 15 min., indo neuždengę. Patiekite su virtomis neluptomis bulvėmis arba šviežia duona.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)