Kijevo kotletas

Perskaitytas kartų: 9779

Ingredientai

:

vištienos filė (4 gabaliukai)

kiaušiniai (4 vnt.)

džiūvėsėliai

druska

pipirai

miltai

įdarui:

sviestas (120 g.)

druska

petražolės

Gaminimas

:

Įdaro ruošimas. Į sviestą kapotas petražoles ir druskos, ištriname. Susukame 4 ritinėlius smailiais galais ir į , kad apstingtų.
Kepsnių ruošimas. Vištienos file išmušame, pabarstome druska ir pipirais. Dedame paruoštą sviestą ant mėsos, suvyniojame ir gerai suspaudžiame tarp rankų, kad neliktų plyšelių. Apvoliojame miltuose, merkiame į kiaušinio plakinį bei voliojame džiūvėsėliuose. Kepsnius suspaudžiame tarp rankų ir dar kartą merkiame į kiaušinio plakinį bei džiūvėsėlius. Kepame įkaitintame aliejuje. Ar kepsnys iškepęs galima patikrinti paėmus jį į rankas ir lengvai pakračius: jei kliuksi, vadinasi sviestas ištirpęs, mėsa iškepus.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)

Komentarai:
(4)


kCp5pQ0c: Of the panoply of website I've pored over this has the most verayitc.
2015-06-13 09:09

ANE: TURI BUTI SKANU REIKS PASIDARYTI
2013-01-17 15:57

bedante: neblogai atrodo dabar toki sukirsciau
2012-01-21 17:48

Svečias: skanu
2011-09-09 11:13

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas