Kiaušinienės vyniotinis su faršu

Perskaitytas kartų: 5847

Ingredientai

:

kiaušiniai (5 vnt.)

riebesnis fermentinis sūris (300 g)

majonezas (5 šaukštai)

prieskoniai

aliejus

neriebus faršas (300 g)

Gaminimas

:

Tarkuotą sūrį, , majonezą ir prieskonius gerai išplakti. Kepimo skardą gerai ištepti aliejumi, kad kiaušiniai neprikeptų. Supilti plakinį ir šauti 15 min. į įkaitintą 160 -170 laipsnių . Išjungus dar palaikyti 10 min., išimti skardą ir dar palaikyti 10 min., krėsti iškeptą kiaušinienę ant lentutės ir dar 10-15 min. palaikyti. Faršą (paukštienos, kiaulienos, jautienos ar maišytą – svarbu, kad tik būtų neriebus) prieskoniais (galima dėti grybų ar paprikų). Paskirstyti sluoksnį faršo ant kiaušinienės, susukti vyniotinį ir šauti vėl į pusvalandžiui. Ištraukus apie pusvalandį atvėsinti ir lengvai lentute paslėgti.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)