Kiaušiniai mėsos kukuliuose

Perskaitytas kartų: 3182

Kiaušiniai mėsos kukuliuose

Ingredientai

:

putpelių kiaušiniai (6 vnt.)

vištos kiaušiniai (2 vnt.)

kiaulienos faršas (1 kg.)

miltai (4 šaukštai)

džiūvėsėliai (225 g.)

augalinis aliejus (kepimui)

druska (žiupsnelis)

pipirai (žiupsnelis)

Gaminimas

:

6 c merkti į kiaušinio plakinį, po to į džiūvėsėlius. Tai pakartoti keletą kartų. Paruoštus padėti 10 min. į šaldytuvą. Trečdalį gilesnės keptuvės pripilti aliejaus, stipriai ir kepti apie 8 min., kol susidarys traški plutelė. Iškepusius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų riebalai. Patiekti karštus arba šaltus su žaliomis salotomis ir garstyčiomis. Skanaus! Patarimas. Vietoj putpelių kiaušinių galima naudoti ir vištų.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)