Kiaušiniai mėsos kukuliuose

Perskaitytas kartų: 3240

Kiaušiniai mėsos kukuliuose

Ingredientai

:

putpelių kiaušiniai (6 vnt.)

vištos kiaušiniai (2 vnt.)

kiaulienos faršas (1 kg.)

miltai (4 šaukštai)

džiūvėsėliai (225 g.)

augalinis aliejus (kepimui)

druska (žiupsnelis)

pipirai (žiupsnelis)

Gaminimas

:

6 c kukulius merkti į kiaušinio plakinį, po to į džiūvėsėlius. Tai pakartoti keletą kartų. Paruoštus kukulius padėti 10 min. į šaldytuvą. Trečdalį gilesnės keptuvės pripilti aliejaus, stipriai įkaitinti ir vartant kepti kukulius apie 8 min., kol susidarys traški plutelė. Iškepusius dėti ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų . Patiekti karštus arba šaltus su žaliomis salotomis ir garstyčiomis. Skanaus! Patarimas. Vietoj putpelių kiaušinių galima naudoti ir .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)