Kiaulienos vyniotinis su kopūstais

Perskaitytas kartų: 2355

Kiaulienos vyniotinis su kopūstais

Ingredientai

:

kiaulės šoninė su oda (2 kg.)

raugintų kopūstų (1/2 kg.)

rūgštūs obuoliai (2 vnt)

svogūnai (2 vnt)

morka (1 vnt)

aliejus

lauro lapelių

maltų pipirų

druskos

Gaminimas

:

Kiaulieną švelniai pamuškite, įtrinkite druska ir pipirais. Svogūnus susmulkinkite, o morką stambiai sutarkuokite. Daržoves pakepinkite su aliejumi. Kai svogūnai taps skaidrūs, sukrėskite nuspaustus ir pasmulkintus kopūstus, kubeliais spjaustytus , įmeskite laurų lapelių, gardinkite pipirais. Viską gerai išmaišykite ir uždengę ant nekaitrios ugnies patroškinkite 10 . Iš paruošto įdaro išimkite lauro lapelius ir jį tolygiai uždėkite ant šoninės. Suformuokite vyniotinį, odelę įpjaustykite kryžmai ir apriškite virvele. Perkelkite į aliejumi išteptą indą ir šaukite į karštą orkaitę. Kepkite maždaug valandą. kelis kartus apšlakstykite susidariusiu skysčiu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)