Kiaulienos vyniotinis su kopūstais

Perskaitytas kartų: 2520

Kiaulienos vyniotinis su kopūstais

Ingredientai

:

kiaulės šoninė su oda (2 kg.)

raugintų kopūstų (1/2 kg.)

rūgštūs obuoliai (2 vnt)

svogūnai (2 vnt)

morka (1 vnt)

aliejus

lauro lapelių

maltų pipirų

druskos

Gaminimas

:

Kiaulieną švelniai pamuškite, druska ir pipirais. Svogūnus susmulkinkite, o morką stambiai sutarkuokite. Daržoves pakepinkite su aliejumi. Kai taps skaidrūs, sukrėskite nuspaustus ir pasmulkintus kopūstus, kubeliais spjaustytus obuolius, įmeskite laurų lapelių, gardinkite pipirais. Viską gerai išmaišykite ir uždengę ant nekaitrios ugnies patroškinkite 10 . Iš paruošto įdaro lauro lapelius ir jį tolygiai uždėkite ant šoninės. Suformuokite vyniotinį, odelę įpjaustykite kryžmai ir apriškite virvele. Perkelkite į aliejumi išteptą indą ir šaukite į karštą orkaitę. Kepkite maždaug valandą. Kepdami kelis kartus apšlakstykite susidariusiu skysčiu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)