Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”

Perskaitytas kartų: 10760

Ingredientai

:

kiaulienos sprandinė

kietasis sūris

pomidorai

česnakai

druska

pipirai

Gaminimas

:

Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti. Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm. Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei mėsą. Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas. Mėsą standžiai į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus. Išimti iš orkaitės, vėl uždengti folija ir palaikyti dar 20 min.Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)