Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”

Perskaitytas kartų: 11503

Ingredientai

:

kiaulienos sprandinė

kietasis sūris

pomidorai

česnakai

druska

pipirai

Gaminimas

:

Kiaulienos sprandinę nuplauti ir gerai nusausinti. Aštriu peiliu giliai įpjauti išilgai mėsos kas 1,5 cm. Sumaišyti druską su pipirais ir šiuo mišiniu įtrinti mėsos įpjovas bei mėsą. Sūrį, česnaką bei pomidorus supjaustyti riekelėmis ir sudėti į mėsos įpjovas. standžiai įsukti į dvigubą folijos lapą ir kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 val. Atidengti foliją, padidinti karštį iki 220 laipsnių ir kepti, kol mėsa apskrus. Išimti iš orkaitės, vėl folija ir palaikyti dar 20 min.Skanaus!

Įvertink:
3/5 (balsavo: 2)