Kiaulienos kepsnys su grybų padažu

Perskaitytas kartų: 2905

Kiaulienos kepsnys su grybų padažu

Ingredientai

:

Kiauliena (1 kg)

druska, pipirai

citrinos sultys

padažui:

džiovinti grybai (100 g.)

svogūnai (2 vnt.)

sultinys (1 stiklinė)

grietinė (2 šaukštai)

miltai (1 šaukštas)

sviestas (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Kiaulienos gabalą citrinų sultimis, pabarstykite prieskoniais. Kepkite iki 190 C temp. apie 1 - 1,5 val. Kol mėsa kepa, pagaminkite padažą. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir smulkiai sukapotus džiovintus grybus pakepinkite svieste. Suberkite miltus, prieskonius, supilkite grietinę ir sultinį. Viską patroškinkite apie 5 minutes. Iškepusią mėsą supjaustykite ir užpilkite padažu. Patiekite su virtomis bulvėmis ir salotomis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)