Kiaulienos kepsniukai su ananasais ir sūriu

Perskaitytas kartų: 14345

Ingredientai

:

kiaulienos karbonadas ar nugarinė (1 kg)

prieskoniai: česnakas, prieskoniai kepsniams, malti juodieji pipirai, druska ir kt. (pagal skonį)

kiaušiniai (1-2 vnt.)

džiūvėsėliai (apvoliojimui)

aliejus (kepimui)

majonezas (keli šaukštai)

konservuoti ananasai kubeliais (indelis)

sūris (100 g)

Gaminimas

:

Mėsą supjaustyti apie 1 cm storio riekelėm, lengvai pamušti virtuviniu mėsos plaktuku, ištepti mėgstamais (česnaku, kepsniams, maltais juodaisiais pipirais, druska ir kt.) ir leisti pasimarinuoti (apie valandą). Po to apvolioti kiaušinio , džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje su . Tada išdėlioti kepimo popieriumi išklotoje skardoje, ant viršaus dėti konservuotų ananasų sumaišytus su majonezu, užbarstyti tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje, kol išsilydys sūris. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)