Kiaulienos karis

Perskaitytas kartų: 1506

Ingredientai

:

kiauliena (500 g)

česnakai (6 skiltelės)

druska, ppirai

kario prieskoniai ( 3 arbatiniai šaukšteliai)

gvazdikeliai (6 vnt.)

lauro lapai (3 vnt.)

kalendrų sėklos (1 arbatinis šaukštelis)

džiovintų aitriųjų paprikų ( 1 arbatinis šaukštelis)

vandens (150 ml)

aliejaus

Gaminimas

:

Česnakus nulupti ir , bet nespausti. Mėsą stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)