Kiaulienos karis

Perskaitytas kartų: 1616

Ingredientai

:

kiauliena (500 g)

česnakai (6 skiltelės)

druska, ppirai

kario prieskoniai ( 3 arbatiniai šaukšteliai)

gvazdikeliai (6 vnt.)

lauro lapai (3 vnt.)

kalendrų sėklos (1 arbatinis šaukštelis)

džiovintų aitriųjų paprikų ( 1 arbatinis šaukštelis)

vandens (150 ml)

aliejaus

Gaminimas

:

Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius vandenyje. Į pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)