Kiaulienos karis

Perskaitytas kartų: 1403

Ingredientai

:

kiauliena (500 g)

česnakai (6 skiltelės)

druska, ppirai

kario prieskoniai ( 3 arbatiniai šaukšteliai)

gvazdikeliai (6 vnt.)

lauro lapai (3 vnt.)

kalendrų sėklos (1 arbatinis šaukštelis)

džiovintų aitriųjų paprikų ( 1 arbatinis šaukštelis)

vandens (150 ml)

aliejaus

Gaminimas

:

Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. Mėsą supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 pridėti gvazdikų, lauro lapų, kalendros sėklų ir apibarstyti paprika. Likus kepti 10 pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)