Kiaulienos karis

Perskaitytas kartų: 1297

Ingredientai

:

kiauliena (500 g)

česnakai (6 skiltelės)

druska, ppirai

kario prieskoniai ( 3 arbatiniai šaukšteliai)

gvazdikeliai (6 vnt.)

lauro lapai (3 vnt.)

kalendrų sėklos (1 arbatinis šaukštelis)

džiovintų aitriųjų paprikų ( 1 arbatinis šaukštelis)

vandens (150 ml)

aliejaus

Gaminimas

:

Česnakus nulupti ir smulkiai supjaustyti, bet nespausti. supjaustyti stambiais kubeliais. Kario prieskonius ištirpinti vandenyje. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, sėklų ir apibarstyti aitriąja paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario prieskonius, ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius padažu, kuris atsirado, kepant .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)