Kiaulienos karis

Perskaitytas kartų: 1133

Ingredientai

:

kiauliena (500 g)

česnakai (6 skiltelės)

druska, ppirai

kario prieskoniai ( 3 arbatiniai šaukšteliai)

gvazdikeliai (6 vnt.)

lauro lapai (3 vnt.)

kalendrų sėklos (1 arbatinis šaukštelis)

džiovintų aitriųjų paprikų ( 1 arbatinis šaukštelis)

vandens (150 ml)

aliejaus

Gaminimas

:

Česnakus nulupti ir smulkiai , bet nespausti. Mėsą stambiais kubeliais. Kario ištirpinti vandenyje. Į keptuvę pilti aliejaus, pakepinti česnakus apie 3 minutes, pridėti kiaulienos. Gardinti druska bei pipirais. Dar po 15 minučių pridėti gvazdikų, lauro lapų, sėklų ir apibarstyti paprika. Likus kepti 10 minučių pridėti kario , ištirpintus vandenyje. Patiekti su virtais ryžiais. Labai skanu ryžius apipilti padažu, kuris atsirado, kepant kiaulieną.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)