Kiauliena su obuoliais

Perskaitytas kartų: 3667

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinė (400 g.)

prieskoniai

fermentinis sūris (100 g.)

obuoliai (1 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

džiūvėsėliai

Gaminimas

:

Kiaulienos nugarinę supjaustome nestorais gabaliukais juos atmušame prieskoniais. valandai pasimarinuoti. Sutarkuojame fermentinį sūrį, supjaustome obuolį mažais gabaliukais. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko per vidurį dedame fermentinio sūrio, kelis gabaliukus obuolio, perliankeme per pusę ir susegame smeigtukais iš dviejų pusių. Išvoliojame mėsos gabaliukus plaktuose kiaušiniuose tuomet džiūvėsėliuose ir dedame į įkaitintą keptuvę. Apkepame iš abiejų pusių kol .

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)