Kiauliena su obuoliais

Perskaitytas kartų: 3845

Ingredientai

:

kiaulienos nugarinė (400 g.)

prieskoniai

fermentinis sūris (100 g.)

obuoliai (1 vnt.)

kiaušiniai (2 vnt.)

džiūvėsėliai

Gaminimas

:

Kiaulienos supjaustome nestorais gabaliukais juos atmušame pagardiname prieskoniais. Paliekame valandai pasimarinuoti. Sutarkuojame fermentinį sūrį, supjaustome obuolį mažais gabaliukais. Ant kiekvieno kiaulienos gabaliuko per vidurį dedame fermentinio sūrio, kelis obuolio, perliankeme per pusę ir susegame smeigtukais dviejų pusių. Išvoliojame mėsos plaktuose kiaušiniuose tuomet džiūvėsėliuose ir dedame į įkaitintą keptuvę. Apkepame abiejų pusių kol apskrus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)