Kiauliena pikantiškame padaže

Perskaitytas kartų: 2468

Kiauliena pikantiškame padaže

Ingredientai

:

mėsa be kaulų (500 g.)

svogūnai (1 vnt.)

miltai (60 g.)

rauginti agurkai (200 g.)

pomidorų tyrė (20 g.)

juodųjų pipirų žirneliai (5—7 vnt.)

lauro lapai

garstyčios

Gaminimas

:

Mėsa supjaustoma nedideliais gabalėliais, užpilama 1,5 l karšto vandens, įberiami grūdeliai, smulkiai svogūnų, lauro lapų ir verdama, kol išverda mėsa. Dalis mėsos sultinio ataušinama, ir jame išmaišomi miltai. Tada puodas ant ugnies, visą laiką maišant į jį pilamas nukoštas karštas sultinys (likęs). Užverdama ir pridedama pomidorų tyrės. Gatavas padažas nukeliamas nuo ugnies, pagardinamas garstyčiomis, pridedama susmulkintų raugintų agurkų ir virtos mėsos.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)