Kiauliena kinietiškai

Perskaitytas kartų: 6566

Ingredientai

:

kiauliena (400 g)

sojos padažas (6 šaukštai)

vegeta natur universalūs prieskoniai (pagal skonį)

kiaušiniai (1 vnt.)

česnakas (3 skiltelės)

svogūnai (1 vnt.)

paprikos (1 vnt.)

vyno actas (4 šaukštai)

cukrus (4 šaukštai)

vanduo (4 šaukštai)

Gaminimas

:

Supjaus­tom mėsą nedideliais gabalėliais, sude­dam į dube­nėlį, supi­lam sojos padažo 2 šaukštus, gerai išplaktą kiau­ši­nio bal­tymą, miltus Natur prieskonius. Kepam mėsą įkaitintoje keptuvėje, dedame po gabalėlį į keptuvę, kad nesuliptų į vieną gabalą. Smulkiai suspjaustome svogūną, sutriname česnaką, nedideliais kubeliais supjaustome papriką ir viską pakepame ant nedidelio kiekio aliejaus. Viską supilame į mėsą, supilame likusį sojos padažą, cukrų, vyno actą ir vandenį. Pakepam, kol padažas pradės tirštėti, nepamirštam pamaišyto. Patiekti su ryžiais, į kuriuos supilti likusį trynį.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)