Kiauliena grietinėlės padaže

Perskaitytas kartų: 5216

Kiauliena grietinėlės padaže

Ingredientai

:

kiaulienos eskalopai (4 vnt x100 g)

sviestas (75 g)

susmulkinti porai (50 g)

nuluptas ir supjaustytas kubeliais saldus obuolys (½ vnt)

tarkuotas čederio sūris (25 g)

susmulkintas vidutinio dydžio svogūnas (1 vnt)

miltai (15 g)

pienas (300 ml)

griežinėliais supjaustyti pievagrybiai (100 g)

grietinėlė (2 šaukštai)

druska ir pipirai

Gaminimas

:

Eskalopus plonai išmušti. Ištirpinti 25 g sviesto ir apkepti porus bei obuolius. Pabarstyti druska bei pipirais. Išimti iš keptuvės ir atvėsinti. Įmaišyti sūrį. Uždėti įdaro ant kiekvieno mėsos gabaliuko ir susukti, sutvirtinti mediniais smeigtukais. Ištirpinti sviestą, ir apkepti. Išimti. Sudėti svogūnus ir kepti, kol suminkštės. Įmaišyti miltus ir kepti 2 minutes. Supilti po pieną vis maišant, užvirinti. Sudėti ir uždengus troškinti 10 minučių, grybus ir dar 5 minutes. Įmaišyti grietinėlę ir patiekti.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)