Keptos stintos

Perskaitytas kartų: 11679

Ingredientai

:

stintos (1 kg)

raudonėliai (1 šaukštas)

druska (1 šaukštas)

malti pipirai (pagal skonį)

česnakas (2 skiltelės)

miltai (150 g)

citrinos sultys (1 vnt.)

aliejus (kepimui)

Gaminimas

:

Stintas išdarinėti. Dubenyje sumaišyti miltus su . Stintas apšlakstyti citrinų sultimis ir kiekvieną apvoliojus miltų ir prieskonių mišinyje apkepti aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Patarimas. Iškeptas stintas sudėkite ant popierinio rankšluosčio, tuomet susigers aliejus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)

Komentarai:
(3)


Trenktas:
2016-03-12 16:56

Vidas: Pauliau, ką reiškia nedarinėtas, ar neišimt vidurių ir kept su žvynais? Labai įdomu būt sužinoti.
2014-01-26 11:49

paulius: Siaip tai nuo senu laiku stintu kepimo yra tik VIENAS receptas. Nuvalai,isdarineji (galima ir nedarinetas kepti tik valgant bus daugiau darbo-lauzyti galvas)Pavolioji miltuose ir kepi. Iskepes pasudai dar siltas. Valgai ir siltas ir saltas.Skonis nepasikeicia. IR JOKIU PRIESKONIU nes tada jau ne stinta o paprasta zuvis.Ir skonis priklausys nuo prieskoniu o stinta pati yra su sau budingu prieskoniu.TODEL JI IR YRA S T I N T A !!!
2013-01-25 14:33

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas