Keptos baklažanų riekelės

Perskaitytas kartų: 3446

Ingredientai

:

baklažanas (1 vnt.)

morka (1 vnt)

česnakai (1 skiltelė)

svogūnas (1 vnt)

malta mėsa

druska ir pipirai

pomidorai (1 vnt.)

fermentinis sūris (100 g.)

smulkintos šviežios arba šaldytos petražolės (1 sauja)

majonezas (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Baklažaną maždaug 1 cm storio griežinėliais. Pabarstome druskos. Ir sudedame į indą, pateptą sviestu. Sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkintą česnaką pakepiname ir dedame druska ir pipirais paskanintą maltą mėsą. Viską išmaišome ir kepame, kol mėsa suminkštės, tuomet įdedame kubeliais pjaustytą pomidorą. Dar šiek tiek patroškiname. Tuomet šio įdaro dedame po ant baklažanų riekelių. Ant viršaus aptepame fermentino sūrio, majonezo ir petražolių mišiniu. Kepame 180 0C orkaitėje maždaug 20 minutes, kol sūris gražiai aprus ir baklažanas iškeps. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)