Keptos baklažanų riekelės

Perskaitytas kartų: 3565

Ingredientai

:

baklažanas (1 vnt.)

morka (1 vnt)

česnakai (1 skiltelė)

svogūnas (1 vnt)

malta mėsa

druska ir pipirai

pomidorai (1 vnt.)

fermentinis sūris (100 g.)

smulkintos šviežios arba šaldytos petražolės (1 sauja)

majonezas (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Baklažaną supjaustome maždaug 1 cm storio griežinėliais. Pabarstome druskos. Ir sudedame į kepimo indą, pateptą sviestu. Sutarkuotą morką, kubeliais pjaustytą svogūną ir smulkintą česnaką pakepiname ir dedame druska ir pipirais paskanintą maltą mėsą. Viską išmaišome ir kepame, kol mėsa suminkštės, tuomet įdedame kubeliais pjaustytą pomidorą. Dar šiek tiek . Tuomet šio įdaro dedame po šaukštą ant baklažanų riekelių. Ant viršaus aptepame fermentino sūrio, majonezo ir petražolių mišiniu. Kepame 180 0C orkaitėje maždaug 20 minutes, kol gražiai aprus ir baklažanas iškeps. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)