Kepti burokėliai

Perskaitytas kartų: 3826

Kepti burokėliai

Ingredientai

:

burokėliai (4 vnt)

obuoliai (2 vnt)

virti laukiniai ryžiai (1 stiklinė)

mocarelos sūris (200 g)

alyvų aliejus (2 šaukštai)

druska (pagal skonį)

cukrus

Gaminimas

:

Burokėlius gerai nušveiskite šepetėliu ir išvirkite su lupenomis. Atvėsinę viršų ir išskobkite vidų. Obuolius nuplaukite, nulupkite, pašalinkite sėklalizdžius ir supjaustykite kubeliais. Burokėlių minkštimą susmulkinkite ir sumaišykite su biriai virtais laukiniais ryžiais bei obuolių kubeliais. Pasūdykite, pagardinkite pipirais, , gerai išmaišykite ir sudėkite į išskobtus burokėlius. Ant uždėkite mocarelos. Skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite prikimštus burokėlius ir pekite iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Tiekite su bulvių koše.

šaltinis: žurnalas "Ji"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)